Renfond
ca 1 kg buljongben från ren
2 st schalottenlökar
4 st morötter
1 st palsternacka
(ev 3 st vitlöksklyftor om du gillar det)
ca 100 g rotselleri
2 tsk grönpeppar
1 tsk kryddpeppar
4 st lagerblad
2 msk tomatpuré
2 msk salt
1 msk socker
1 tsk torkad timjan
ett par kvistar färsk persilja - Jillie Ren & Vilt
2 st schalottenlökar
4 st morötter
1 st palsternacka
(ev 3 st vitlöksklyftor om du gillar det)
ca 100 g rotselleri
2 tsk grönpeppar
1 tsk kryddpeppar
4 st lagerblad
2 msk tomatpuré
2 msk salt
1 msk socker
1 tsk torkad timjan
ett par kvistar färsk persilja - Jillie Ren & Vilt
Kommentarer
Skicka en kommentar