Tavolo
Vilken härlig smakresa det blev med mat och vin i kombination.
Rå lax, fermenterad citron, fänkål, forellrom, krispig dinkel, gröna oliver, basilika
Baby gemsallad, caesardressing, sotad rosésallad, brödsmulor med parmesan, Parmigiano Reggiano – klassisk / lägg till vannameiräkor eller kyckling
Hummus på bondbönor, mynta, svartpeppar, Pecorino Romano
Vispad Ricotta di Pecora, varm honung, friterad vitlök, Calabrian chili, mynta, hembakat bröd
Rå lax, fermenterad citron, fänkål, forellrom, krispig dinkel, gröna oliver, basilika
Baby gemsallad, caesardressing, sotad rosésallad, brödsmulor med parmesan, Parmigiano Reggiano – klassisk / lägg till vannameiräkor eller kyckling
Hummus på bondbönor, mynta, svartpeppar, Pecorino Romano
Vispad Ricotta di Pecora, varm honung, friterad vitlök, Calabrian chili, mynta, hembakat bröd
Kommentarer
Skicka en kommentar