Handpicked Wines
Härlig provning med viner från områden vid aktiva/vilande vulkaner.
AZORES ARINTO DOS AÇORES 2018
#95784, 229 kr
ARGYROS ASSYRTIKO 2016
#92929, 199 kr
LA BATISTA BLANCO 2017
#77487, 299 kr
CARAVAGLIO PALMENTO DI SALINA ROSSONONROSSO 2018
#73973, 219 kr
GRICOS AGLIANICO DEL VULTURE 2017
#71987, 139 kr
TORNATORE PIETRARIZZO ETNA ROSSO 2017
#72246, 229 kr
#95784, 229 kr
ARGYROS ASSYRTIKO 2016
#92929, 199 kr
LA BATISTA BLANCO 2017
#77487, 299 kr
CARAVAGLIO PALMENTO DI SALINA ROSSONONROSSO 2018
#73973, 219 kr
GRICOS AGLIANICO DEL VULTURE 2017
#71987, 139 kr
TORNATORE PIETRARIZZO ETNA ROSSO 2017
#72246, 229 kr
"Olas Hälleflundra
Dela fisken i bitar och rimma lätt. Baka i ugn på 60 grader till fisken har en kärntemperatur på
38 grader. Ta ut och låt vila ett par minuter. Förbered lök- och kaprishacket innan fisken sätts
in i ugnen så det står klart.
Dela fisken i bitar och rimma lätt. Baka i ugn på 60 grader till fisken har en kärntemperatur på
38 grader. Ta ut och låt vila ett par minuter. Förbered lök- och kaprishacket innan fisken sätts
in i ugnen så det står klart.
Lök- och kaprishack
Hacka rödlök, gräslök och dill smått och blanda med kapris (helst kapris i salt istället för inlagd
i vinäger) och riven pepparrot. Blanda väl. Fördela hacket uppe på fisken och häll över skirat smör.
Hacka rödlök, gräslök och dill smått och blanda med kapris (helst kapris i salt istället för inlagd
i vinäger) och riven pepparrot. Blanda väl. Fördela hacket uppe på fisken och häll över skirat smör.
Servera direkt med god kokt potatis och ett glas Azores Arinto dos Açorez eller Agrykos Assyrtico"
Handpicked Wines
Kommentarer
Skicka en kommentar