Raschera & Barbera(Prunotto Pian Romualdo)
Härliga kombination av
halvhård ost och druva
från samma område.
"Raschera är en halvhård italiensk ost gjord på komjölk.
Den tillverkas i provinsen Cuneo i regionen Piemonte.
Osten lagras i strax över en månad" - Wiki
"Prunotto Pian Romualdo 2016
Nyanserad, fruktig smak med inslag av fat, mörka körsbär,
timjan, blåbär, dragon, skogshallon och choklad. Serveras
vid 16-18°C till rätter av ljust kött eller till lammkött.
Alkoholhalt 14 %
Färg Mörk, blåröd färg.
Doft Nyanserad, fruktig doft med inslag av fat, mörka körsbär,
timjan, blåbär, dragon, skogshallon och choklad.
Råvaror Barbera
Övrigt Barbera kommer ursprungligen från Piemonte i nordvästra
Italien, där den upptar cirka 20 500 hektar. Viner av druvsorten
kallas ofta "il vino del popolo", folkets vin.
Producent Prunotto Om producenten Prunotto ägs av familjen Antinori.
Egendomen omfattar 50 hektar.
Leverantör Ward Wines AB
Odlingsområde Distriktet Barbera d'Alba breder ut sig över 54 kommuner
runt staden Alba i regionen Piemonte i nordvästra Italien.
Tillverkning/Vinifiering Druvorna avstjälkas och krossas. Därefter
följer sju till åtta dagars jäsning och skalmaceration vid upp till
29°C.
Lagring Vinet har lagrats ett år på ekfat.
Förslutning Naturkork" - Systemet
halvhård ost och druva
från samma område.
"Raschera är en halvhård italiensk ost gjord på komjölk.
Den tillverkas i provinsen Cuneo i regionen Piemonte.
Osten lagras i strax över en månad" - Wiki
"Prunotto Pian Romualdo 2016
Nyanserad, fruktig smak med inslag av fat, mörka körsbär,
timjan, blåbär, dragon, skogshallon och choklad. Serveras
vid 16-18°C till rätter av ljust kött eller till lammkött.
Alkoholhalt 14 %
Färg Mörk, blåröd färg.
Doft Nyanserad, fruktig doft med inslag av fat, mörka körsbär,
timjan, blåbär, dragon, skogshallon och choklad.
Råvaror Barbera
Övrigt Barbera kommer ursprungligen från Piemonte i nordvästra
Italien, där den upptar cirka 20 500 hektar. Viner av druvsorten
kallas ofta "il vino del popolo", folkets vin.
Producent Prunotto Om producenten Prunotto ägs av familjen Antinori.
Egendomen omfattar 50 hektar.
Leverantör Ward Wines AB
Odlingsområde Distriktet Barbera d'Alba breder ut sig över 54 kommuner
runt staden Alba i regionen Piemonte i nordvästra Italien.
Tillverkning/Vinifiering Druvorna avstjälkas och krossas. Därefter
följer sju till åtta dagars jäsning och skalmaceration vid upp till
29°C.
Lagring Vinet har lagrats ett år på ekfat.
Förslutning Naturkork" - Systemet
Kommentarer
Skicka en kommentar