Il Sasso, Piaggia
Härlig toscanare till
kvällens ryggbff med
morot, palsternacka och
rödvinssås. Tydlig viol ...
"Alkoholhalt 14,5 %
Färg Mörk, blåröd färg.
Doft Nyanserad, kryddig doft med fatkaraktär,
inslag av mörka körsbär, plommon, viol, pinjenötter
och lakrits.
Råvaror 70% sangiovese , 20% cabernet sauvignon och 10% merlot .
Sockerhalt <3 g/l
Producent Piaggia Om Producenten Vinmakare är Emiliano Falsini.
Leverantör Vinunic AB
Hållbarhet Kan lagras.
Tillverkning/Vinifiering Jäsning och skalmaceration med naturliga
jäststammar i 18-20 dagar, med regelbunden nedtryckning och överpumpning
av skalmassan. Lagring Vinet lagrades i 15 månader på franska ekfat.
Efter avslutad lagring buteljerades vinet och vilade ytterligare sex månader
på butelj hos producenten innan försäljning. Skörd Druvorna plockades för hand
i oktober. Odlingsområde Carmignano ligger strax norr om Florens i Toscana.
Jordmån Lerjord och Galestro, som är en typ av märgel bestående av kalksten och
lera.
Förslutning Naturkork" - Systembolaget
kvällens ryggbff med
morot, palsternacka och
rödvinssås. Tydlig viol ...
"Alkoholhalt 14,5 %
Färg Mörk, blåröd färg.
Doft Nyanserad, kryddig doft med fatkaraktär,
inslag av mörka körsbär, plommon, viol, pinjenötter
och lakrits.
Råvaror 70% sangiovese , 20% cabernet sauvignon och 10% merlot .
Sockerhalt <3 g/l
Producent Piaggia Om Producenten Vinmakare är Emiliano Falsini.
Leverantör Vinunic AB
Hållbarhet Kan lagras.
Tillverkning/Vinifiering Jäsning och skalmaceration med naturliga
jäststammar i 18-20 dagar, med regelbunden nedtryckning och överpumpning
av skalmassan. Lagring Vinet lagrades i 15 månader på franska ekfat.
Efter avslutad lagring buteljerades vinet och vilade ytterligare sex månader
på butelj hos producenten innan försäljning. Skörd Druvorna plockades för hand
i oktober. Odlingsområde Carmignano ligger strax norr om Florens i Toscana.
Jordmån Lerjord och Galestro, som är en typ av märgel bestående av kalksten och
lera.
Förslutning Naturkork" - Systembolaget
Kommentarer
Skicka en kommentar