Zenato Ripassa
Härligt vin till härligt
sällskap med soppa
på en spik.
Från Fine Brands:
"ZENATO RIPASSA VALPOLICELLA SUPERIORE
1960 skördade Sergio Zenato en av vinregionen Venetos
sällskap med soppa
på en spik.
Från Fine Brands:
"ZENATO RIPASSA VALPOLICELLA SUPERIORE
1960 skördade Sergio Zenato en av vinregionen Venetos
allra största framgångssagor. Med stor ambition och
nyfikenhet till nya vinframställningar, blev Zenato
på kort tid ett välkänt namn inom vinvärlden. Sönerna
Alberto och Nadia delar faderns stora passion och driver
idag firman vidare med en spridning av vinet på över 60
länder världen över.
Ripassa är en av Zenatos största försäljningssuccéer.
Ripassa är en av Zenatos största försäljningssuccéer.
Vinet, med sina toner av torkade frukter och sin generösa
värme, ger en känsla av Amarone fast till ett betydligt lägre
pris. Vinet blandas med draven från Amarone och de får
sedan lagras tillsammans under en period av 7-8 dagar
vid en temperatur av 25-28 grader. När denna process är
avslutad lagras vinet ytterligare 18 månader på ekfat"
Kommentarer
Skicka en kommentar