Söndagsmiddag på Park Aveny Café ...
... med mor och Lasse Berghagen!
Plockplanka: Cecina de Leon (rökt
lufttorkat nötkött från Leon, Spanien)
sivans prästost, surdegsbaguette,
kycklinglevermousse och oliver
Grillad Entrecôte 200g från
Dalsjöfors, café de Parissmör,
rödvinsås, rökt sidfläsk, socker
stekt sparris slungade pommes.
Öl&dillfrö rimmad pocherad torsk-
rygg med färskpotatis&krabbragu, s
mörsås med löjrom, gurka, räkor och
dill.
Plockplanka: Cecina de Leon (rökt
lufttorkat nötkött från Leon, Spanien)
sivans prästost, surdegsbaguette,
kycklinglevermousse och oliver
Grillad Entrecôte 200g från
Dalsjöfors, café de Parissmör,
rödvinsås, rökt sidfläsk, socker
stekt sparris slungade pommes.
Öl&dillfrö rimmad pocherad torsk-
rygg med färskpotatis&krabbragu, s
mörsås med löjrom, gurka, räkor och
dill.
Kommentarer
Skicka en kommentar