Château Bouscassé - Smakrikt vin till smakrik mat
Potatisgratäng,vinsås, svampsås och en fuskbea. Låt inte bea'n stå
för länge på plattan då blir det kräm ;)
Fusk Bea(fullt duglig):
0,5 tsk salt
2 msk vatten
3 krm vitpeppar, grovmald(Lite mycket kanske?, prova)
2 msk vitvinsvinäger(1 msk kanske?, prova)
2 dl crème fraiche
2 msk dragon, finhackad färsk eller 2 tsk torkad
1 st schalottenlök, finhackad
Finns bla nio flaskor kvar på systemet i Nordstan, köp och lägg undan ...
Vinunic AB Château Bouscassé
för länge på plattan då blir det kräm ;)
Fusk Bea(fullt duglig):
0,5 tsk salt
2 msk vatten
3 krm vitpeppar, grovmald(Lite mycket kanske?, prova)
2 msk vitvinsvinäger(1 msk kanske?, prova)
2 dl crème fraiche
2 msk dragon, finhackad färsk eller 2 tsk torkad
1 st schalottenlök, finhackad
Finns bla nio flaskor kvar på systemet i Nordstan, köp och lägg undan ...
Vinunic AB Château Bouscassé
Kommentarer
Skicka en kommentar