Bouef Bourgignon
Idag är det internationella vegandagen. Av en händelse blir det
Bouef Bourgignon idag med hasselbackspotatis ;) Kvällens vin,
franska Aura passar alldeles utmärkt till den långkokta nöten.
En fyllig fransyska bestående av Caladoc, Grenache, Marselan
och Merlot druvor. Mjuka tanniner men ändå fylligt, smakrikt
och kryddigt. Hade vinet haft en kvinnlig gestalt, hade jag om-
gående gått till sängs med vederbörande ;) Passar även till
efterföljande mörka choklad.
Viva mat recept Bouef Bourgignon
Bouef Bourgignon idag med hasselbackspotatis ;) Kvällens vin,
franska Aura passar alldeles utmärkt till den långkokta nöten.
En fyllig fransyska bestående av Caladoc, Grenache, Marselan
och Merlot druvor. Mjuka tanniner men ändå fylligt, smakrikt
och kryddigt. Hade vinet haft en kvinnlig gestalt, hade jag om-
gående gått till sängs med vederbörande ;) Passar även till
efterföljande mörka choklad.
Viva mat recept Bouef Bourgignon
Kommentarer
Skicka en kommentar